Onze stichting

Wij zijn onderdeel van KPO Roosendaal, een Stichting voor Katholiek Primair Onderwijs met scholen in Roosendaal en de dorpen Wouw, Wouwse Plantage, Heerle en Nispen. KPO fungeert als koepel voor achttien basisscholen, één school voor speciaal basisonderwijs en één school voor speciaal onderwijs.

KPO verzorgt onderwijs voor ruim 4.200 leerlingen.

Wat belooft KPO?

Het individuele kind staat op elke school centraal. Elk kind verdient immers het beste onderwijs met aandacht voor ieders kansen en beperkingen. Niet voor niets is Ontwikkeling voor jou! dan ook de slogan. KPO is daarnaast ambitieus en ondernemend; er wordt continu gewerkt aan de kwaliteit van het onderwijs en aan innovatieve onderwijsconcepten. In nauwe samenwerking met ouders werken we aan kennis- en vaardigheidsontwikkeling van leerlingen en leerkrachten.

Hoe doet KPO het?

KPO heeft de strategische projecten vanuit het beleidsplan KPO op Koers (periode 2010 - 2014) geevalueerd en afgerond. De  medewerkers hebben gelegenheid gehad hun inbreng daarvoor te leveren. Na een uitgebreide analyse en diepgaande discussies met tal van betrokkenen waaronder leerkrachten, ouders, directeuren en het College van Bestuur, zijn voor de komende periode 2015 - 2019 vijf strategische thema’s gekozen. Thema’s die uiteenlopen, maar allen in dienst staan van onze centrale ambitie: Goed Onderwijs voor onze leerlingen. Voor uitgebreide informatie over de thema's klikt u door naar de site www.kporoosendaal.nl  / strategie onze focus .

Jaarverslag 2015 en Bovenschoolse gids 2016-2017

KPO hecht veel waarde aan het informeren en betrekken van ouders en maakt graag duidelijk wat de scholen voor kinderen kunnen betekenen. De (online) bovenschoolse gids, die onderdeel is van onze schoolgids, draagt daaraan bij. Het (online) jaarverslag 2015 geeft  inzicht in het gevoerde beleid, de behaalde resultaten en toekomstige ontwikkelingen.

Ga direct naar de bovenschoolse gids.

Ga direct naar het jaarverslag.