Opvang

 

Tussenschoolse opvang

Overblijven moet leuk en gezellig zijn, net als thuis, maar dan met vriendjes en vriendinnetjes van school. Overblijven geeft kinderen de kans om tussen de middag rustig te eten, tot rust te komen, hun verhaal te vertellen of zich buiten uit te leven. De primaire taak van een overblijfteam is om simpelweg klaar te staan voor de kinderen. Om kinderen onder verantwoorde begeleiding zichzelf te laten zijn en ook rekening met elkaar te leren houden.

 

Kober verzorgt, in nauwe samenwerking met de school, het overblijven.

Overblijven kost op De Stappen € 2,50.

 

Direct aanmelden kan via https://kober.flexkids.nl/aanvraag.

 

Ben je al klant bij Kober log dan in via https://kober.flexkids.nl. De gegevens van je kind zijn dan bij ons bekend. Je vult alleen de overblijflocatie, de nieuwe klas en de overblijfdagen voor het hele schooljaar in.

 

Hulp bij aanmelden (video)

De instructievideo’s laten je zien hoe je je kind aanmeldt voor het overblijven.

Je kunt voor vragen over aanmelden ook contact opnemen met ons serviceteam via (076) 504 56 05 of via serviceteam@kober.nl.

 

Overblijfprotocol

Het overblijfprotocol voor het schooljaar 2020-2021 kun je hier nalezen.

 

Vragen over het overblijven
Heb je specifieke vragen over het overblijven, neem dan gerust contact op met overblijfcoördinator Karin van Beers. Karin is tijdens het overblijven op school bereikbaar of via e-mail: overblijvendestappen@kober.nl.


Binnen een paar minuten heb je het overblijven van je kind goed geregeld!

 


Voor- en naschoolse opvang

 

Kober kinderopvang biedt gemak en ondersteuning aan werkende ouders

 

Jouw kind gaat naar de basisschool. Een schooldag duurt vaak minder lang dan een werkdag. Een dilemma van veel ouders. Hoe los je dit op een leuke manier op? Kom eens een kijkje nemen bij Kober kinderopvang! Samen zoeken we naar opvang die het beste past bij wat jullie zoeken.

 

Meer dan 15.000 kinderen maken al gebruik van de opvangmogelijkheden van Kober kinderopvang. Ook jouw kind is van harte welkom, je kunt kiezen uit:

 

* Buitenschoolse opvang (4-12 jaar): De buitenschoolse opvang van Kober is altijd vlakbij de basisschool van jouw kind en vaak zelfs in de school. We zijn tot 18.30 uur open. Niet alleen na schooltijd, maar ook voor school, tijdens schoolvrije dagen en in de vakanties. Dat doen we natuurlijk niet alleen. Samen met school en andere partners in de buurt zorgen we dat de opvang buiten schooltijd elke dag een belevenis is. 

 

* Kinderdagverblijf (0-4 jaar): Kies je voor een kinderdagverblijf van Kober kinderopvang? Dan weet je dat het met de kwaliteit goed zit. Onze pedagogisch medewerkers zorgen met liefde en plezier voor de allerkleinsten.

 

* Peuteropvang (2-4 jaar): Op de peuteropvang went jouw kind niet alleen aan een nieuwe omgeving, maar leert het ook omgaan met andere peuters. Spelenderwijs bereiden wij de peuters voor op de basisschool, zodat de overgang makkelijker wordt.

 

* Opvang door gastouders (0-13 jaar): Voor kleinschalige en flexibele opvang ben je van harte welkom bij een van onze zorgvuldige geselecteerde gastouders.

 

Kosten

In veel gevallen krijg je een bijdrage in de kosten via de kinderopvangtoeslag van de Belastingdienst. De hoogte hiervan hangt af van je inkomen en gezinssituatie. We rekenen het graag voor je uit. Heb je niet het hele jaar opvang nodig? Dat kan ook, we hebben namelijk 40, 47 en 52 weken pakketten. Alleen vakantie opvang behoort ook tot de mogelijkheden. 

 

Meer informatie  Bel met het Kober serviceteam via (076) 504 56 05 of serviceteam@kober.nl. Kijk ook eens op onze website www.kober.nl voor een locatie bij jou in de buurt, de veel gestelde vragen of het maken van een kijkafspraak.