Carnaval 2020

Beste ouders/verzorgers, 


Hieronder volgt de laatste informatie m.b.t. de carnavalsoptocht op vrijdag 21 februari. 


- Van 08:45 - 09:00 komen de Gertrutten langs om de dag feestelijk te openen. De kinderen worden door de leerkrachten opgevangen op het plein. Ouders zijn welkom om tot 09:00 mee te feesten! 


- De optocht vertrekt om 10:00 vanuit de Baayaert en zal rond 10:10 vanuit de Stappen verder gaan. De groepen 1, 2 en 3 sluiten ook aan bij de optocht. De route is: Kloosterstraat, Bergsestraat, Markt, Omgang, Hoge Werf, Graaienhil, Kolfwei, Omgang (rotonde), Blomakker, Gierelaar en weer terug naar de Kloosterstraat. De groepen 1, 2 en 3 gaan vanuit de Markt weer terug naar school, de groepen 4 t/m 8 lopen de hele optocht mee. 


- De optocht duurt tot ongeveer 11:30. Om 12:00 hebben de kinderen van de onderbouw vakantie en gaat de bovenbouw verder met het continurooster tot 14:15. We lunchen met de kinderen in de klas en gaan daarna rond 13:00 richting de Geerhoek om daar te gaan hossen. De kinderen kunnen om 14:15 hier worden opgehaald.


- De kinderen van de onderbouw hoeven geen eten en drinken mee te brengen. De kinderen van de bovenbouw nemen een pauzehap mee en een lunchpakket. In de middag krijgen zij bij de Geerhoek een lekkere versnapering.


Wij hopen op een zonnige en gezellige carnavalsviering!


Met vriendelijke groet,

werkgroep carnaval