Cool 2B Fit gaat van start in Roosendaal!

Op maandag 15 januari a.s. start een nieuwe groep kinderen tussen 8 en 13 jaar (en ouders) met Cool 2B Fit. De lessen vinden plaats op maandag en woensdag in Brede school Zwanehof in Kalsdonk.

Wat is Cool 2B Fit?

Een programma voor kinderen boven een gezond gewicht tussen 8-13 jaar en hun ouders. Cool 2B Fit zet in op

-        Gezondere keuzes leren maken

-        Plezier krijgen in bewegen

-        Lekker in je vel zitten

-        Leren omgaan met pesten

Dit onder deskundige begeleiding van een diëtist, psycholoog, kinderfysiotherapeut en sportinstructeur.

Waarom?

Cool 2B Fit is leuk: afwisselende sport- en beweeglessen met een enthousiaste groep kinderen. Ook krijgen zowel kinderen als ouders informatie over allerlei onderwerpen en leren ze van elkaar. Cool 2B Fit werkt: uit onderzoek blijkt dat kinderen beter in hun vel zitten, meer eigenwaarde krijgen, meer plezier krijgen in bewegen en een gezonder gewicht hebben na Cool 2B Fit.

De aanpak?

Van januari t/m maart 2018 komen kinderen 2x per week samen om te bewegen: op maandag en woensdag. Van april t/m december 2018 sporten de kinderen 1x per week samen. Daarnaast zijn er regelmatig ouderbijeenkomsten. Kinderen en ouders worden ook na afloop goed begeleid.

Aanmelden?

Op maandag 27 november om 18.30-19.30uur wordt er een proefles georganiseerd voor kinderen en ouders die nieuwsgierig zijn naar dit leuke programma.U kunt zich aanmelden voor de gratis proefles of deelname via:  mirte@fysiotherapiekalsdonk.nl of telefoon: 0165-559250. Doe het snel, want VOL=VOL. Meer informatie vindt u op www.cool2Bfit.nl

* Cool2BFit is onderdeel van Doe je mee, fit is oké. Wij streven naar een leefomgeving voor kinderen waarin gezonde keuzes en lekker bewegen de normaalste zaak van de wereld zijn. 

GGD West-Brabant