Hieronymus Zwem4daagse  2018

Blijven zwemmen voor plezier en veiligheid

Zwem4daagse in zwembad de Stok weer van start in de herfstvakantie

Van  15 tot 18 oktober ( dat is de herfstvakantie)  organiseert  Zwemvereniging Hieronymus weer  de jaarlijkse de Zwem4daagse in Zwembad de Stok in Roosendaal. De Zwem4daagse is een sportief evenement waarmee kinderen gestimuleerd worden om te blijven zwemmen, zodat ze ook na het behalen van het zwemdiploma veilig zijn in en om het water.

Nederland is een echt waterland, we leren zwemmen voor onze veiligheid in en om het water. Voor kinderen is het belangrijk om ook na het behalen van het zwemdiploma vaak te zwemmen en de aangeleerde vaardigheden te oefenen. Plezier en veiligheid gaan prima samen. Daarom organiseert Hieronymus  de Zwem4daagse. Het is een sportieve activiteit om samen met vriendjes, familie of klasgenoten aan mee te doen. Zwemmen en bewegen in het water is ook nog eens leuk en super gezond.

Durf jij deze sportieve zwemuitdaging aan?

Tijdens de Zwem4daagse zwemmen de deelnemers 4 dagen.  Er wordt gezwommen in het wedstrijdbad en je kan kiezen voor 250 meter, 500 meter (recreatief) of 1000 meter (wedstrijd)per dag. Je betaalt voor 4 dagen € 5,50 (voor 250m) € 8,- (voor 500m) of € 9,50 (voor 1000m).

Iedereen van jong tot oud is welkom en kan meedoen met de zwem4daagse.

De start is maandag 15 oktober en donderdag 18 oktober is de laatste zwemavond. Maandag kan men starten tussen 19.00 uur en 20.30 uur. Dinsdag, woensdag en donderdag kan men starten tussen 18.00 uur en 19.45 uur.

Als beloning voor hun prestatie krijgt iedereen op de laatste dag een medaille. Het hele jaar door worden er op verschillende plekken in het land een Zwem4daagse georganiseerd vooral in de maanden juni, juli en oktober. Dit seizoen zullen ruim 60.000 mensen in Nederland deelnemen.

Wil je meedoen?

Schrijf je direct in via: http://zwemvierdaagse.zpv-hieronymus.com/inschrijven

Ga voor meer informatie en exacte tijden naar: http://zwemvierdaagse.zpv-hieronymus.com

Mail:  zwemvierdaagse@zpv-hieronymus.com