Informatie optocht vrijdag 1 maart aanstaande

Beste ouders / verzorgers,

hieronder volgt de laatste informatie m.b.t. de carnavalsoptocht op vrijdag 1 maart

- de optocht vertrekt om 10.30 uur vanuit de Baayaert en zal rond 10.40 uur vanuit de Stappen verder gaan. De groepen 1-2 mogen voor de Jumbo eerst naar de gehele optocht kijken, daarna sluiten zij ook aan bij de optocht. De route is: Kloosterstraat, Bergsestraat, Markt, Omgang, Hoge Werf, Graaienhil, Kolfwei, Omgang (rotonde), Blomakker, Gierelaar en weer terug naar de Kloosterstraat. De kleuters gaan vanuit de Markt weer terug naar school, de groepen 3-4 lopen mee t/m de Graaienhil en gaan bij de rotonde via de Geerhoek weer terug naar school. Groep 4-5 loopt de gehele optocht mee.

- De optocht duurt tot ongeveer 12.00 uur. Daarna hebben de kinderen van de onderbouw vakantie en gaat de bovenbouw verder met het continurooster tot 14.15 uur. We lunchen met de kinderen in de klas en gaan daarna rond 13.00 uur richting de Geerhoek om daar te gaan hossen. De kinderen kunnen om 14.15 uur hier worden opgehaald.

- de kinderen van de onderbouw hoeven geen eten en drinken mee te brengen. De kinderen van de bovenbouw nemen een pauzehap mee en een lunchpakket. In de middag krijgen zij bij de Geerhoek een lekkere versnapering. Dit is mede mogelijk gemaakt door de volgende sponsors, die we dankbaar zijn: van der Heijden sierbestrating, café zaal Donkenhof, autobedrijf van de Wegen, drogisterij Dio en schildersbedrijf John Borghouts.

- Wij hopen op een zonnige en gezellige carnavalsviering!

Met vriendelijke groet,

werkgroep carnaval