Klassenmail groep 4

Beste ouders / verzorgers,

via deze mail willen we u informeren over waar we in de groepen 4 mee bezig zijn en wat er de komende weken op het programma staat.

Misschien heeft uw zoon of dochter het al wel verteld: bij taal zijn we aan het oefenen met het thema film en theater. De kinderen hebben in groepjes een film aangeprezen en daarna gekozen met welke film ze samen een opdracht gaan maken. De opdracht is: speel met je groepje een stukje uit de film na. Ze krijgen hier iedere donderdag tijdens de taalles tijd voor om op te oefenen, onder begeleiding van de leerkracht. Ze mogen hiervoor attributen en/of verkleedspullen van thuis meenemen, zodat het zo echt mogelijk kan worden nagespeeld! Ze zijn hier al erg enthousiast mee aan de slag gegaan!

Het thema supermarkt was een groot succes en de kinderen hebben veel ervaringen opgedaan bij het maken van een boodschappenlijstje, het uitkiezen van de boodschappen, de taak van vulploegmedewerker en cassièr(e). Het komende thema waar we binnenkort mee gaan starten is het thema bouwen. We willen vragen of de kinderen van thuis kleine doosjes (van rozijntjes, Smarties, luciferdoosjes) mee kunnen nemen om hier bouwopdrachten mee te gaan doen.

Op 19 april geven we het moederdagcadeautje mee naar huis. Om dit cadeautje als verrassing te houden willen we vragen om voor deze dag een grote tas mee te geven!

Wij wensen u een fijn & zonnig weekend toe!

Met vriendelijke groet,

leerkrachten groep 4