Musical "De Magische Koffiemachine" (Musicalgroep De Stappers)

Beste allemaal,

Musical groep ‘ de Stappers’ nodigt u op donderdagavond 13 december  uit voor  de première van musical “ De Magische Koffiemachine” .

Ook dit jaar wordt de musical gespeeld in ons eigen knusse theater in de speelzaal in de school. U kunt genieten van een zelf  geschreven musical. In Café de Bonte Hond, in het rustige dorpje Stappendam komen de dorpsbewoners bij elkaar. Ze maken het met elkaar gezellig, al is dit niet toe te schrijven aan uitbaatster Bertie. Ze is gierig, knorrig en tot grote ergernis van haar moeder, zeer onaardig tegen haar klanten.

Geld geeft ze liever niet uit, zeker niet aan dure dingen. Het is dan ook een probleem als haar koffiemachine kapot gaat. Nadat de machine niet meer te maken is, gaat ze op zoek naar een nieuwe koffiemachine, nou ja nieuw. Een van de Kringloop winkel lijkt haar prima te voldoen. 

Dat de koffiemachine die ze hier op de kop tikt, een hele bijzondere is weet de Geest van het Goede allang. Ook de gevolgen van het drinken van koffie uit deze magische machine.

Wil je weten hoe het afloopt? Kom dan kijken naar deze musical.

Zaal open vanaf 20.00 uur.
Aanvang voorstelling 20.30 uur

Kaartjes zijn vanaf heden te reserveren via andrea.naalden@home.nl en kosten 3 euro per stuk. Het geld wordt gebruikt voor decor, kostuums en nieuw script voor volgend jaar.

Deze voorstelling is niet bedoeld voor kinderen die nog op de Stappen  zitten. Zij zien de voorstelling op vrijdag 14 december met hun eigen klas.

Wees er snel bij, want er zijn maar beperkt aantal kaartjes beschikbaar!!

Musicalgroep "De Stappers"