Uitnodiging Vormsel 29 mei 2020

(Vorige week ontving u ook een uitnodiging voor het H. Vormsel. Die uitnodiging was bedoeld voor ouders die hun zoon/dochter in Roosendaal willen laten vormen. Deze uitnodiging is bedoeld voor de viering in de parochie De Bron en O.L.V. in 't Woud)

Beste kinderen uit groep 8, beste ouder(s) – verzorger(s),

De vakantie is voorbij en de school is weer begonnen. Binnenkort starten we ook weer met de vormselgroep. De vormselvoorbereiding wordt gegeven aan kinderen die in groep 8 zitten. 

Daarom nodigen we jullie van harte uit om mee te doen met de vormselvoorbereiding. 

Net als vorig jaar doen we de voorbereiding regionaal, de toediening van het vormsel zal ook met beide parochies van de regio samen worden gevierd.

Als voorbereiding op het vormsel en de vormselviering op vrijdag 29 mei 2020 om 19.00 uur in de kerk van Hoogerheide doe(t) uw zoon/dochter mee aan het vormselproject ‘Lopend Vuurtje’ dat begint op zaterdag 9 november met daarnaast een aantal andere activiteiten. 

Voor de ouders/verzorgers uit de hele regio is er een ouderavond- en kennismakingsavond gepland, deze zal plaatsvinden op dinsdag 8 oktober 2018 om 20.00 uur in de kerk van Hoogerheide, Raadhuisstraat 134. Tijdens deze avond zullen we meer vertellen over het project dat we gebruiken als voorbereiding op het vormsel en de toelichting geven op de bijbehorende activiteiten. Er zullen wat praktische zaken aan de orde komen en u krijgt dan ook een overzicht van de data waarop we alle vormelingen verwachten. Tevens zullen er inschrijfformulieren voor u klaarliggen.

Wilt u uw zoon of dochter laten meedoen met de vormselvoorbereiding, dan kunt u hem/haar aanmelden tijdens de informatie avond of door een mail te sturen naar mirella@samenkerk.nl. U krijgt dan een aanmeldformulier toegestuurd.  U kunt uw zoon/dochter opgeven tot 1 november 2019. 

Mochten er vragen zijn, dan kunt u mailen naar teamassistente Mirella Broos: mirella@samenkerk.nl

Met vriendelijke groet,

Pastoor Frans Verheije

Diaken Ryan Keetelaar

teamassistente Mirella Broos