Kinderopvang

Kinderopvang omgeving Wouw | KPO Kindcentrum De Stappen

Kinderopvang in een uniek kindcentrum met kinderopvang, school en buitenschoolse opvang onder één dak. Kijk wat we jou hebben te bieden. Klik hier voor onze informatiefolder.

Kinderopvang en babyopvang in Wouw

Ben je zwanger of zoek je direct opvang voor je pas geboren baby? Of zoek je opvang voor je peuter? Neem dan voor kinderopvang contact op met KPO Kindcentrum De Stappen. Een uniek kindcentrum met kinderopvang, school en buitenschoolse opvang onder één dak met veel extra’s voor ouder en kind.

Direct aanmelden

Een prachtige plek voor de opvang van baby en peuter

Natuurlijk komt bij baby’s de verzorging op de eerste plaats. Tot 2 jaar hebben ze een mooie eigen ruimte met passend en duurzaam speelmateriaal. Aan peuters biedt KPO Kindcentrum De Stappen een mix van activiteiten op het terrein van spelend en ontdekkend leren en bewegen. Met aandacht voor natuur, muziek, cultuur en gezonde voeding. In een veilige maar open omgeving met deskundige pedagogisch medewerkers.

Tarieven kinderopvang

Natuurlijk draait het bij kinderdagopvang allereerst om het welzijn, de gezondheid en de ontwikkeling van jouw kind. Dat je daarbij bij KPO Kindcentrum De Stappen ook nog eens kunt rekenen op veel flexibiliteit is mooi meegenomen. Over het volledige bedrag kan je kinderopvangtoeslag aanvragen.  Zo blijft je eigen bijdrage voor kinderopvang tot een minimum beperkt. Klik hier voor de tarievenlijst. 

Regionale kinderdagopvang functie

Ook ouders uit omliggende dorpen als Heerle en Moerstraten, of zelfs Roosendaal, die op zoek zijn naar dagopvang voor hun baby of peuter, kunnen bij KPO Kindcentrum De Stappen in Wouw terecht.

Meer informatie

Vragen? Neem contact op met Inne Keller (planning en administratie).
Tel: 06 2280 9251 i.keller@kporoosendaal.nl.

Direct aanmelden